15 Responses to “Parada – filmovi online”

 1. Sasa says:

  Jedva čekam da odgledam celu Paradu. Ovo je genijalan film, mislim da sam trailer pustio bar 5 puta. Zna li neko kad je premijera i da li se čeka na Beograd Film Fest. Tj, u Nišu nema bioskop, kao napraviće, ali i dalje se kasni!

 2. Bioskop says:

  Eh, valjda će država nešto da uradi, da mogu ljudi i u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu da odgledaju Paradu! Hvala vam što nas pratite!

 3. Parada says:

  Kad pogledam Trailer podseća me na film Lepa sela lepo gore, ali mislim da ima pomirljivu poruku i to je ok!

 4. loner says:

  film je najobicnija anti srpska propaganda,sramota je sta se u Srbiji pusta i dozvoljava!Nastavak kampanje protiv zdrave Srpske omladine,posle filma sisanje…Gledajte film i isklucite isprane mozgove,jer vas je to ovaj rezim i njegove gazde jedino naucio…

  • zarko says:

   Bravo,upravo je to i moj komentar za film Sisanje,antisrrbski lobi zeli da pokaze da je svaki rodoljub u ovoj zemlji neonacista sto je ravno besmislici ako ne i ludilu.

 5. Igor says:

  A tebi je zelja nekog reda i svjet gleda film u bioskopima ali zato svoj clanak zoves na lazan i prevarantan nacin nebili privukao citaoce svom malom i bednom sajtu ! isti si ko svi mi …ne izvlaci se !!

 6. zvonko says:

  Oces li mi platiti kartu autobuski do beograda ako ti je do reda pa da ga gledam u bioskopu??? Posto do mog sele nece stici za narednih 10 godina.

 7. Bioskop says:

  Inicijalna ideja je bila otići u bioskop, naravno, nije uvek moguće, a činjenica da ne postoji bioskop u celoj Južnoj Srbiji neka posluži kao motivacija nekome za otvaranje … ili da obrati pažnju za koga će glasati 6. maja 2012 kada se budu održali parlamentarni izbori u Srbiji. Do tada, svako neka se snalazi, a snalazićemo se i nakon toga :)

 8. nikola says:

  zna neko link od filma parada ali ceo film !

 9. žorž says:

  e moj brate i neznaš koliko si srećan što ovakva sr.nja nemogu da stignu u tvoje selo

 10. Dejan says:

  kako da pustim film nerazumem

 11. Dejan says:

  Kako da pustim F
  ILM??

 12. frost says:

  Film je odlican, a mislim da ti Zorz, nisi kompetentan da ga komentarises s obzirom da ne umes ni da pises :) Za tvoju informaiju, “neznas” se pise odvojeno.

Ostavite komentar

*