9 Responses to “U zemlji krvi i meda – nastavak”

 1. Parada says:

  Ne može se tako lako u Bosni zaraditi lova. Zanimljivo je da amierikaci uvek nastavljaju neokolonijalizam filmovima, samo, ja ne verujem da Američka Vlada i Obama stoje iza ove napućene i proslavljene glumice, ali nekako je sve ovo postalo pravilo.

  Jedva čekam i radujem se premijeri, mada strah me da se ne desti nešto, pojedinci su imam utisak spremni da idu daleko …

 2. Grigor says:

  Tek kad ovaj fim bude u potpunosti dostupan srpskoj javnosti, tek će tada da se vodi žustra polemika, i ima da bude zanimljivo.

  Umetnički posmatrano meni je ok film. Težak je dosta!

 3. Bioskop says:

  Sad sam čuo, da su filmski distributeri odlučili da ne prikazuju ovaj film u Banja Luci, Bijeljini, Trebinju pod argumentom, da ne postoji zainteresovanost.

  Kad je Srbija u pitanju, možda bi zabranili i u Nišu, ali tamo ne postoji bioskop.

 4. Bioskop says:

  Krenulo se sa intervijuima, u Banja Luci je prikazana tajna premijera ovog filma, a Anđelina Žoli je izjavila da je spremna da prvim avionom dođe u Srbiju i da traži šansu da joj pomognemo da razume probleme koji su se dešavali. Po njoj jedini entitet koga ismejava je Međunarodna Zajednica, u formi i veličini koji je personifikuju u Bosni!

 5. Sandra says:

  Evo nekoliko činjenica o Anđelini koje nismo znali, iz teksta Vedrane Rudan,

  1. Ona kao Ambasadorka dobre volje nikada nije usvojima dete iz Amerike, da ne bi slala signal o beskućnicima iz obećane zemlje

  2. Ni u jednom filmu USA vojnici nisu negativci

  3. Razmislite da li je anoreksična i da li je ex narkomanka

  4. Ne slažem se sa Paradom, da ne postoji logistika iza nje … ovo samo Američki mozak može da smisli

 6. Bioskop says:

  Ovaj film ne treba shvatiti kao dokumentarac, već kao umetnost, a Srbi kao negativci su uvek prolazili, al videćemo da li će i sad?

Ostavite komentar

*